Skip to main content

Coneix l'equip

Comptem amb un gran equip de professionals, economistes i juristes, amb una àmplia experiència, dedicats exclusivament a aportar solucions als clients.

Gràcies al compromís i passió d’aquestes persones i el seu ampli coneixement del mercat, oferim les millors oportunitats del sector a la nostra cartera.

Deputy Manager-Xavier Coll Sans
Deputy Manager

Xavier Coll Sans

Especialista en la planificació internacional assessorant a companyies en la creació d’estructures òptimes per al compliment dels seus objectius empresarials. Així mateix, assessora a empreses i particulars davant de procediments iniciats per l’Administració tributària.

Responsable Departament Administració i Residències - Mònica Menéndez
Responsable Departament Administració i Residències

Mònica Menéndez

Compta amb més de 20 anys d’experiència en l’atenció al client i en relacions amb l’Administració. Experta en la gestió de tots els expedients per la tramitació de residències amb el Departament d’Immigració i amb la resta d’Administracions del país.

Legal Advisor

Esteve Vidal

Va estudiar a la Facultat de Dret de la Universitat de Ciències Socials *Capitole de Tolosa, obtenint la llicenciatura en Dret l’any 2000.

Ha exercit diferents càrrecs en l’administració pública andorrana. Entre altres, ha estat agent de vincle pel Tribunal Europeu de drets humans entre els anys 2002 i 2005, i secretari General del Govern entre els anys 2004 i 2009.

Responsable Departament Fiscal i Comptable - Sònia Serres
Responsable Departament Fiscal i Comptable

Sònia Serres

Especialista en assessorament fiscal a empreses i Persones Físiques. Realitza tasques d’assessorament integral d’empreses relacionades amb el dia a dia tals com la confecció de la comptabilitat, la presentació d’impostos i auditories fiscals.

Valors

Responsabilitat

La nostra prioritat és protegir el patrimoni dels nostres clients mitjançant una gestió discreta, conservadora i, alhora, diversificada.

Professionalitat

Oferim la màxima qualitat i eficiència als clients gràcies a l’exigència, la iniciativa i la constant reflexió interna del nostre equip.

Compromís

Proporcionem un servei amb visió a llarg termini amb beneficis a curt termini gràcies al compromís i la lleialtat dels nostres col·laboradors i corresponsals.

Adaptació

Treballem amb més de 40 jurisdiccions, atesa la diversitat cultural dels clients, col·laboradors i corresponsals, amb l’objectiu d’adaptar-nos als canvis del sector i fer que les oportunitats latents siguin accessibles.